Tidsbestilling

Kan foretages i klinikkens åbningstid, eller hele døgnet på vores online booking.

Åbningstider

  • Mandag 12 - 18
  • Torsdag 10 - 16
  • Fredag 10 - 16

Download brochure

Ansigtsbehandling

Skin Regimen

Skin Regimen serien er designet til at imødekomme moderne multitaskere, som lever i nutidens hurtige spor og konstant er online og på forkant.

Tillad dig selv en pause fra hverdagens stress og jag med en ansigtsbehandling fra Skin Regimen som klinisk er bevist til at kunne reducere effekterne fra ældning forårsaget af stress og livsstil – både hvad angår hud, krop og sind.

Den perfekte modgift imod nutidens kroniske træthed og storbyprægede livsstil.
Kan skræddersyes til den enkelte med boostere målrettet de forskellige hudtilstande samt udføres med den energigivende naturlige Aroma og Macro Waves Sound™

 

Urban Longevity Facial™ / AHA + BOOSTERS /

Afstressende velkomst, dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling 40%, dybderens, ansigtsmassage, koncentreret fugtgivende microalge essence, serum efter hudtype, øjencreme og afsluttende anti-age peptid-crème plus solbeskyttelse.

60 min. 599,-
90 min. 799,-

 

Urban Detox Facial / DETOX MASK + BOOSTERS /

Afstressende velkomst, dobbelt afrensning, riskernepeeling, dybderens, ansigtsmassage, frugtsyrepeeling 45% maske, koncentreret fugtgivende microalge essence, serum efter hudtype, øjencreme og afsluttende anti-age peptid-crème plus solbeskyttelse.

60 min. 599,-
90 min. 799,-

 

Comfort Zone

[ C O M F O R T Z O N E ] er et holistisk brand hvis behandlinger handler om at ære huden, kroppen og sindet samt ære den rolle behandleren har. Comfort Zone udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed samt komfort. Deres formuleringsfilosofi betyder, at produkterne er uden: silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer samt er 100% vegansk.

Comfort Zone har desuden i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder.

*Alle ansigtsbehandlinger indeholder en afstressende velkomst, dobbelt afrensning, peeling, dybderens af huden, afstressende, velduftende og forkælende massage, specialmaske, serum efter hudtype, øjencreme og afsluttende creme samt solbeskyttelse.

 

REMEDY, BEROLIGENDE BEHANDLING*

beroligende, styrkende og øjeblikkelig lindring
En ansigtsbehandling, hvis formål er at berolige.

60 min. 599,-
90 min. 799,-

 


HYDRAMEMORY, FUGTGIVENDE BEHANDLING*

fugtgivende, fugtbindende og forebyggende
En ansigtsbehandling, hvis formål er at fugte.

60 min. 599,-
90 min. 799,-

 


ACTIVE PURENESS, DYBDERENSENDE BEHANDLING*

rensende, matterende og normaliserende på talg produktion
En ansigtsbehandling, hvis formål er at rense og normalisere.

60 min. 599,-
90 min. 799,-

 


SUBLIME SKIN, ANTI AGE BEHANDLING*

anti-aging, replumping og opstrammende
En ansigtsbehandling, hvis formål er at opstramme og styrke en moden hud, som oplever tab af fasthed og fylde.

60 min. 599,-
90 min. 799,-